Зйомка новонародженого вдома

Зйомка новонародженого вдома

Зйомка в стилі newborn або зйомка новонародженого зараз дуже популярна в Києві та області . Вже багато молодих батьків з Києва та передмістя відмовляються від стереотипів, віддаючи перевагу сучасній зйомці новонародженого вдома в стилі newborn. Фотографів в стилі newborn в Києві стає все більше. А хто з фотографів новонароджених є справжнім професіоналом вже нема потреби довго гадати, бо дивлячись на портфоліо newborn-фотографа ви одразу можете зрозуміти чи подобаються вам приклади його фото новонароджених.


Зйомка в стилі newborn, чи Київська lifestyle зйомка новонародженого? Відмінності є. І давайте про них поговоримо.
Newborn-зйомка — це коли фотограф новонароджених, начебто потяг, вирушає до вашого дому в Київ, передмістя, чи область, тягнучи на собі всі newborn-аксесуари. Перевдягаючи вашого новонародженого у завчасно підготовлений одяг для немовлят. Викладаючи вашого малюка у дивні пози (семе такі, як ваша новонароджена дитинка займала, знаходячись ще у вашому лоні). Прикачуючи, і допомагаючи новонародженій дитинці засинать. І потім сплячого newborn-a знімає на камеру, роблячи чарівні постановчі фото. Фотозйомка така, в стилі newborn, не важливо в Києві, чи області, триває не менш ніж 2 години.
А зйомка новонародженого lifestyle не потребує від батьків чи новонародженого особливої підготовки: сну, чи особливих позувань, не потребує newborn-одягу, чи newborn-аксесуарів. Одяг вашої новонародженої дитинки — це ваші речі, які ви б хотіли залишити на фото. Це може бути одяг до виписки з пологового, якийсь особливий одяг вашої новонародженої дитини, або просто повсякденні речі малюка. На lifestyle-фотосесії фотограф новонароджених показує речі як вони є. Ваші перші дні перебування вдома. Перші дотики. Перші поцілунки. Перші перевдягання. І зйомка новонародженого у такому випадку триває близько години.


В обох випадках, і зйомка newborn і зйомка новонародженого lifestyle, якщо умови вашого київського помешкання дозволяють, фотограф приїзджає до вас додому (Київ, область, передмістя). Найважливіше для фотографа новонароджених при зйомці у вас вдома є світло. Тому сонячна сторона, вільне місце біля вікна, і зйомка новонародженого в стилі newborn чи lifestyle вже чекає на вас.